HR Office Manager

HR Office Manager

Dutch Analytics is opgericht in 2016 door onder andere twee afgestudeerden van de TU Delft en groeit sindsdien als kool. Dutch Analytics specialiseert zich in het ontwikkelen van oplossingen voor voorspellend onderhoud – ‘Predictive Maintenance’ – met behulp van Kunstmatige Intelligentie voor voornamelijk grote industriële partijen. Zo hebben wij software ontwikkeld om wisselstoringen te kunnen voorspellen op het spoor, een erg relevant probleem voor miljoenen treinreizigers. Ondertussen hebben wij een groot aantal nationale en internationale klanten die gebruik maken van onze software. Wij zijn begonnen in YES!Delft, een van de grootste technologie incubators in Europa, maar zijn tegenwoordig gevestigd naast station Den Haag Laan van NOI.

In twee jaar tijd zijn wij gegroeid naar een team van 15+ jonge, creatieve en ruimdenkende mensen met verschillende achtergronden. Wat wij allemaal delen is het enthousiasme om oplossingen te ontwikkelen voor concrete problemen en de drive om mee te bouwen aan een snelgroeiend technologiebedrijf.

 

Wat ga je doen?

Om ons bedrijf en de groei daarvan in goede banen te leiden zijn wij per gisteren op zoek naar een veelzijdig, snel-lerend en enthousiast talent die ons team komt versterken in de rol van HR / Office Manager.

Als duizendpoot ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van ons team (onze ‘Human Resources’) en ons kantoor (‘Office’) in Den Haag. Je zorgt – samen met je collega’s – dat het team optimaal kan functioneren. Je bent het aanspreekpunt voor je collega’s voor HR en kantoor zaken. Je zorgt voor een inspirerende en fijne werkomgeving, je organiseert team meetings, bedrijfsuitjes en regelt onze pool competitie. Je helpt bij de (financiële) administratie, maar ook bij onze marketing en sales, door bijvoorbeeld te helpen bij het maken van presentaties. Daarnaast ben je het gezicht van ons bedrijf naar klanten en partners die ons bezoeken, naar potentiele medewerkers op beurzen en carrière evenementen en naar de collega-bedrijven in ons gebouw. Je speelt een belangrijke rol bij de recruitment van nieuwe collega’s; je helpt met het opstellen en verspreiden van vacature omschrijvingen, het reviewen van sollicitaties, het (mede-) interviewen van kandidaten en het inwerken en thuis laten voelen. Wat extra belangrijk is voor collega’s die uit het buitenland komen om bij ons te werken.

Kortom; een enorm veelzijdige rol, met veel vrijheid voor eigen initiatief. Je gaat een belangrijke rol spelen in de verdere groei van ons geweldige team.

 

Dit ben jij!

 • Je hebt HBO denkniveau en relevante werkervaring (+1jr).
 • Je hebt affiniteit met (technologie) startups. Met Data Science en/of Software Ontwikkeling is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect.
 • Je durft interviews af te nemen met sollicitanten van over de hele wereld.
 • Je hebt een goed ontwikkelde rechterhersenhelft; het reilen en zeilen op kantoor en het organiseren van teamuitjes, daar draai jij je hand niet voor om.
 • Je kunt goed communiceren met onze klanten, sollicitanten, en partners. Maar ook met je collega’s.
 • Je houdt van plannen en organiseren en neemt graag initiatief.
 • Je bent handig in het werken met computerprogramma’s, en leert dit snel aan.
 • Pre: specifieke ervaring binnen HR/Office Management.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week.

 

Wat bieden wij?

 • Een flexibele werkomgeving, alle perks die een startup te bieden heeft.
 • Een team van jonge, slimme internationale collega’s.
 • Heerlijke koffie en een inspirerende omgeving.
 • Een goede locatie inclusief pooltafel.
 • Zoveel bedrijfsuitjes als je zelf kunt organiseren.

 

Contact us

Wil je meer weten of wil je solliciteren? Stuur een email met je CV en motivatie naar [email protected] of vul onderstaand formulier in.

Selection Process

1. Solliciteren

Stuur ons je CV en motivatie om te kunnen solliciteren voor deze baan. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

 • CV and Motivation letter

 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, pdf, doc, docx, jpg, png.
2. Telefonisch interview

We kunnen elkaar leren kennen en je kunt ons alles vragen over Dutch Analytics en de baan.

3. Interview

Je mag langskomen op kantoor, zodat we je nog beter kunnen leren kennen.

4. Aannemen

We doen we een aanbod dat je niet kan weigeren!

In one sentence

We predict when maintenance should be performed.

Contact us

[email protected]
Tel: 015 2024002
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN The Hague,
The Netherlands

Follow us online

Privacy Policy

Website by Webroots